Formules en merken

‘t stoepje

‘t stoepje

Bakkerij ‘t Stoepje is de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de Nederlandse markten. Je vindt de marktkramen van ’t Stoepje op ruim 600 markten.

Le Perron

Le Perron

In de bakkerswinkels van Le Perron zijn alle broden iedere dag versgebakken, biologisch, exclusief en handgemaakt. Én veelal vegan. Broden met Franse allure, voor bewuste klanten.

Het lekkerste brood sinds 1979

Het verhaal van Market Food Group begint in 1979, toen onze oprichter Jan de Graaf de Spakenburgse bakkerij ’t Stoepje overnam. Hij breidde het assortiment steeds verder uit, inspelend op de wensen van zijn klanten op de markt. Daarmee onderscheidde hij zich zodanig, dat andere marktondernemers ook graag zijn brood wilden gaan verkopen. Zo groeide ’t Stoepje uit tot de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de markten in Nederland.

 

  • 2000 > ’t Stoepje wordt Market Food Group, waar verschillende labels onder vallen.
  • 2006 > ‘t Stoepje start met het actief benaderen van de retailsector, vanwege de groeiende vraag naar onderscheidende bakkersproducten in die markt.
  • 2010 > De behoefte aan biologisch brood stijgt snel, wat een uitgelezen kans is voor ons en onze biologische bakkerij. Le Perron wordt geboren.
  • 2012 > Jonge en vernieuwde aanbieders van maaltijdboxen kloppen bij ons aan, op zoek naar het perfecte brood voor in hun vegan, biologische, halal of andersoortige maaltijdbox.
  • 2017 > het heerlijk Pain Medaille-brood van Le Perron wint de eerste prijs tijdens de Mondial de Pain 2017
  • 2018 > Rebranding naar ‘t Stoepje 2.0, om het merk verder te versterken en zowel onze innovatiekracht als ons ambachtelijke karakter meer naar voren te laten komen.

Het assortiment van onze formules

Zowel in de marktkramen van ’t Stoepje als in de bakkerswinkels van Le Perron vind je de allerlekkerste bakkersproducten. Het assortiment is continu in beweging. Op de websites van deze formules ontdek je welke heerlijke broden, koeken, banket en croissanterie je daar kunt kopen. Maar omdat we zó snel ontwikkelen, kun je nog ’t allerbeste een bezoekje aan de kraam of winkel brengen om jouw nieuwe favoriete product te ontdekken. We heten je daar graag welkom!

 

 

Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar een samenwerking met Market Food Group?