Wij zoeken

Ondernemers!!

Ondernemer worden van een van onze mooie formules? Dat kan!

Ben jij fan van Bakkerij ’t Stoepje? Waar de liefde om van graan de mooiste creaties te maken & serveren, van vroeg tot laat, in weer & wind, door dik & dun, voor jong & oud, van goedkoop tot geweldig… er bij ons ingebakken is!

Met kramen op meer dan 600 markten heeft ’t Stoepje een enorm bereik opgebouwd. Toch zijn we altijd een laagdrempelig familiebedrijf gebleven. Klanten kopen hun gevulde koek niet bij een grote keten, maar gewoon bij ’t Stoepje bakker Jan in hun eigen woonplaats. Die persoonlijke aanpak maakt ’t Stoepje zo succesvol. De lokale marktbakkers zijn de spil van de organisatie. Zij onderhouden de contacten met de klant, en weten precies wat trends in de markt zijn. Alles draait om het ouderwetse marktgevoel: verse producten en persoonlijk contact. Het spontane gesprek, het leuke compliment en het oprechte contact, dat maakt de magie van ’t Stoepje, en dat is waar klanten continu voor terugkomen.

Of krijg jij meer kriebels bij onze andere formule: Le Perron. Waar de volgende kernwaarden centraal staan: vitaliteit, spannend, puur & authentiek en persoonlijk & toegankelijk. Le Perron, het genieten dat goed voelt! Bij ons krijg je het soort genieten dat goed voelt. Want met ons brood zorg je goed voor een vitaal lichaam en een energieke geest. Dat komt omdat we over elk ingrediënt nadenken. En in alles wat we maken, stoppen we joie de vivre.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Klik dan op de formule die jou het meest aanspreekt om meer te lezen over het ondernemerschap. Of ga direct naar ons contactformulier om jouw vragen te stellen of een afspraak te maken met onze formulemanager.