Over ons

Market Food Group

Over Market Food Group

De naam Market Food Group laat misschien niet direct een belletje bij je rinkelen. En toch heb je wel eens geproefd van onze specialiteiten! Op de markt, in de supermarkt, of in een van onze winkels. Market Food Group is namelijk het bedrijf achter Le Perron en ’t Stoepje. En daarnaast bakken we brood en banket voor bekende supermarkten, vele horecabedrijven en voor grote aanbieders van maaltijdboxen. Dat maakt ons dé bakker van Nederland!

Bekijk het verhaal van Market Food Group:


dé bakker ambachtelijke van Nederland

Welkom bij

Market Food Group


Het lekkerste brood sinds 1979

Het verhaal van Market Food Group begint in 1979, toen onze oprichter Jan de Graaf de Spakenburgse bakkerij ’t Stoepje overnam. Hij breidde het assortiment steeds verder uit, inspelend op de wensen van zijn klanten op de markt. Daarmee onderscheidde hij zich zodanig, dat andere marktondernemers ook graag zijn brood wilden gaan verkopen. Zo groeide ’t Stoepje uit tot de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de markten in Nederland.

 

  • 2000 > ’t Stoepje wordt Market Food Group, waar verschillende labels onder vallen.
  • 2006 > ‘t Stoepje start met het actief benaderen van de retailsector, vanwege de groeiende vraag naar onderscheidende bakkersproducten in die markt.
  • 2010 > De behoefte aan biologisch brood stijgt snel, wat een uitgelezen kans is voor ons en onze biologische bakkerij. Le Perron wordt geboren.
  • 2012 > Jonge en vernieuwde aanbieders van maaltijdboxen kloppen bij ons aan, op zoek naar het perfecte brood voor in hun vegan, biologische, halal of andersoortige maaltijdbox.
  • 2017 > het heerlijk Pain Medaille-brood van Le Perron wint de eerste prijs tijdens de Mondial de Pain 2017
  • 2018 > Rebranding naar ‘t Stoepje 2.0, om het merk verder te versterken en zowel onze innovatiekracht als ons ambachtelijke karakter meer naar voren te laten komen.
‘t stoepje

‘t stoepje

Bakkerij ‘t Stoepje is de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de Nederlandse markten. Je vindt de marktkramen van ’t Stoepje op ruim 600 markten.

Le Perron

Le Perron

In de bakkerswinkels van Le Perron zijn alle broden iedere dag versgebakken, biologisch, exclusief en handgemaakt. Én veelal vegan. Broden met Franse allure, voor bewuste klanten.

Onze bakkerijen

De producten van Market Food Group worden in Spakenburg gebakken. Hier staan twee bakkerijen: een semi-ambachtelijke bakkerij en een compleet biologische bakkerij, waar we het deeg met de hand kneden en we alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken. Uniek voor productie op grote schaal!

Samenwerken?

Voel je je aangesproken door de werkwijze van Market Food Group, en wil je eens praten over een samenwerking? Bijvoorbeeld omdat je onze broden in je horecazaak wil verkopen? Of omdat je graag franchiser van ’t Stoepje of Le Perron wil worden? We bespreken het graag met je!