Producten

Over de bakkerij

Onze bakkerijen

Al die lekkere producten worden dagelijks met liefde gemaakt in onze Spakenburgse bakkerijen. Market Food Group heeft twee productielocaties: een semi-ambachtelijke bakkerij en een compleet biologische bakkerij. In onze biologische bakkerij kneden we het deeg met de hand en gebruiken we natuurlijke ingrediënten. Dat vakmanschap is uniek voor productie op grote schaal.

Beide bakkerijen zijn flexibel ingericht, zodat we makkelijk kunnen innoveren. Onze bakkers zoeken voortdurend naar nieuwe producten, granen en innovaties op recepturen, en worden daarbij gevoed door de wens van onze klanten.


Het assortiment van onze formules

Zowel in de marktkramen van ’t Stoepje als in de bakkerswinkels van Le Perron vind je de allerlekkerste bakkersproducten. Het assortiment is continu in beweging. Op de websites van deze formules ontdek je welke heerlijke broden, koeken, banket en croissanterie je daar kunt kopen. Maar omdat we zó snel ontwikkelen, kun je nog ’t allerbeste een bezoekje aan de kraam of winkel brengen om jouw nieuwe favoriete product te ontdekken. We heten je daar graag welkom!

 

 

Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar een samenwerking met Market Food Group?