Onze klanten

Foodservice

Foodservice

Foodservice

Om hun gasten lekker en onderscheidend brood aan te bieden, werken veel ondernemers in foodservice graag samen met Market Food Group. Naast ons standaardassortiment bieden we cateraars en bedrijven in de horeca, in de zorg en in de leisuremarkt ook maatwerk en private label aan. Wil je snel inspelen op een belangrijke trend, zoals koolhydraatarm of lactosevrij brood? Of wil je als zorglocatie een assortiment ontwikkelen dat past bij verschillende dieeteisen? Dat kan allemaal. Onze organisatie kan razendsnel op trends inspelen en een aanbod op maat voor je ontwikkelen.

We verrassen onze klanten graag met inspiratiesessies, waarin we vernieuwende producten, trends en scherpe marktinzichten delen. Zo kunnen onze klanten onderscheidende horecaconcepten neerzetten met verrassende bakkersproducten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Horeca

Horeca

We werken intensief samen aan onderscheidende bakkersproducten voor de horeca. Indien gewenst kunnen we samen een receptuur met signatuur ontwikkelen voor alle denkbare producten. Van een onderscheidend ontbijtbuffet tot grote cateringlocaties denkt Market Food Group mee over smaak, beleving, presentatie en ambacht.

Zorg

Zorg

Voeding en gezondheid hangen sterk samen. De innovatieve ontwikkelaars van Market Food Group ontwikkelen speciale broodsoorten met minder allergenen, laag in vet, suiker en zout en puur natuur. Innovaties die het leven van onze klanten, én dat van hun klanten, makkelijker, gezonder of lekkerder maken. Gezonde verleiding, speciaal voor de zorg. Omdat iedereen weet dat een gezonde leefstijl veel problemen voorkomt, maar alleen werkt als je ook echt lekker kunt eten.

Leisure

Leisure

Market Food Group heeft een uitgebreid assortiment bakkersproducten die perfect geschikt zijn voor on the go en toegankelijk voor iedere denkbare doelgroep. Biologisch, vegan, glutenvrij of light, wij hebben voor iedere leisure locatie bakkerijproducten die perfect passen. Ook hier is maatwerk en private label mogelijk.

Samenwerken?

Werk jij in de foodservicemarkt, en ben je benieuwd wat Market Food Group voor jou kan betekenen? We sparren graag met je over de mogelijkheden.

Retail

Retail