Formules en Merken

Le Perron

Le Perron zet brood op een voetstuk

Bij Le Perron staat brood op een voetstuk. En net als de Fransen zijn we bewust van wat er in ons eten gaat. Tu est wat je eet! Daarom laten wij onze klanten genieten van de lekkerste ambachtelijke broden. Versgebakken, biologisch, exclusief en handgemaakt in onze biologische bakkerij. Van baguettes en flûtes tot grootbroden en andere lekkernijen, en bijna allemaal vegan. Daarmee laten we onze klanten bewust en vertrouwd genieten, en geven we ze een heerlijke hap joie de vivre.


Uit liefde voor brood

Le Perron is geboren op de biologische Noordermarkt in Amsterdam. Hier verkopen boeren en producenten hun waar aan kritische en bewuste consumenten op zoek naar het lekkerste dat de natuur ons heeft te bieden. Daar past ook een bakker bij die niet alleen het lekkerste brood wil maken, maar ook rekening houdt met de volgende generaties.

In 2010 kwam hieruit Le Perron voort. Ambachtelijke, biologische broden met eerlijke ingrediënten en geproduceerd volgens de traditionele regels van het ambacht. En tegelijk met het DNA van moederbedrijf Market Food Group. Hierdoor blijft Le Perron vernieuwen en verbeteren, en verrassen we onze klanten steeds weer met nieuwe smaken en hapjes joie de vivre.

Inmiddels heeft Le Perron vier eigen bakkerswinkels waar de ovens dagelijks vers brood bakken, en staan we op 12 markten door heel Nederland. Een klein stukje Frankrijk in Nederland.


Le Perron: très bon vanaf de bron

Très bon vanaf de bron

Le Perron staat voor puur en goed. Ons brood is 100% biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. Très bon vanaf de bron. De handen van onze bakkers nemen alle tijd voor het mengen, kneden, laten rijzen en vormen van al onze broden. En onze franchisenemers zijn trots op hun aanbod, dat perfect aansluit op de wens van de moderne consument die zoekt naar een verhaal, een beleving, een goed gevoel en een verantwoorde keuze.

People, planet & profit zijn voor Le Perron geen modewoorden, het is wat we doen, het is wie we zijn. Iedere dag weer.


Voulez-vous een broodje gezond?

Alle broden van Le perron zijn biologisch, handgemaakt en dagvers. Daarnaast zijn bijna al onze broden vegan. Naast biologisch brood heeft Le Perron verschillende duurzame, vitale, ambachtelijke en natuurlijk overheerlijke bakkersproducten in het aanbod. De combinatie van duurzame kwaliteit met ons verrassende en regelmatig wisselende assortiment maakt ons tot dé bakker van nu.


Meer weten over Le Perron?

Meer weten over Le Perron?

Wil je ontdekken waar onze winkels zich bevinden of je verlekkeren aan ons uitgebreide assortiment? Of wil je Le Perron-ondernemer worden? Ga dan naar de website van Le Perron en ontdek hoe wij joie de vivre in al onze broden stoppen.