Onze klanten

Retail

Retail

Retail

Veel retailers werken graag samen met Market Food Group om hun klanten lekker en onderscheidend brood aan te bieden. Supermarkten, groothandels en aanbieders van maaltijdboxen kunnen ons standaardassortiment bestellen, maar we doen ook veel maatwerk en private label binnen retail. Wil je inspelen op een specifieke trend, zoals lactosevrij, suikervrij of koolhydraatarm? Dan ontwikkelen we graag samen met jou een assortiment op maat.

Werk je met ons samen, dan dagen we je uit en verrassen we je met inspiratiesessies, vernieuwende producten, scherpe marktinzichten en volop mogelijkheden voor een duurzaam en lekker aanbod.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Supermarkten

Supermarkten

Onderscheidende kwaliteit tegen de juiste prijs. Dat is waarom supermarkten voor hun brood massaal voor Market Food Group kiezen. En ze blijven, omdat we ze altijd weten te verrassen met nieuwe recepturen en producten. Omdat wij nooit stilstaan en altijd blijven nadenken op welke manier we een scherpe prijs en hoge kwaliteit kunnen combineren met een verrassend en innovatief aanbod voor hun private label.

Groothandels

Groothandels

De grote Nederlandse groothandels doen graag zaken met ons vanwege ons onderscheidende en on trend assortiment. Op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, smaak en gezondheid heeft ons assortiment namelijk alles in zich om de klanten van de groothandels te verleiden tot een aankoop.

Onze productontwikkelaars verbeteren onze recepturen voortdurend, en breiden ons assortiment steeds uit om de verwachtingen van ondernemers altijd weer te overtreffen. Vrijwel alles is mogelijk in onze bakkerijen. Ook maatwerk en private label producten liggen binnen no time bij de groothandel op de plank.

Maaltijdboxen

Maaltijdboxen

Wij werken samen met een aantal grote aanbieders van maaltijdboxen. Zij kloppen bij ons aan voor het perfecte product: vernieuwend en op maat gemaakt. Voor maaltijdboxen is brood namelijk een belangrijk element. De lekkere geur en knapperige korst verleiden de klant zodra die de box open doet.

Deze jonge en vernieuwende partijen maken hun eigen recepten, en schakelen onze innovatiekracht in om hier bijpassend brood aan toe te voegen. Daarbij kunnen we inspelen op alle verschillende boxen, of ze nou vegan, biologisch of halal zijn.

Samenwerken?

Werk jij in de retailsector, en ben je benieuwd wat Market Food Group voor jou kan betekenen? We sparren graag met je over de mogelijkheden.

Foodservice

Foodservice